Nu ai gasit ceea ce cautai ?

Noi te promovam gratuit !!

Profita de ocazie si vino la noi pentru un loc sigur de munca ....
Copyright 2010 S.C. Jobs Business Etalon Art Company S.R.L.
PENTRU NOI ETALONUL SUNTETI VOI!

......................................................................................................................


Societatea noastra face demersuri de gasire de locuri de munca pentru forta de munca calificata in toate meseriile si specializarile precum si forta de munca necalificata.
  Aria de ofertare a societatii noastre este larga incepand cu domeniul constructiilor, hotelier-turism, agricol ,vitiicultura, lucratori pentru munci agricole de camp, si culesul diferitelor recolte de peste an, domeniul medical, asistenta sociala .
  Corectitudinea respectul seriozitatea si profesionalismul trebuie sa fie principalele calitati pe care trebuie sa le aiba persoanele care solicita sa lucreze in strainatate si se asteapta ca si angajatori straini sa raspunda in acelasi fel .
  Consultantii societati noastre detin experienta necesara unor proiecte complexe dar in acelasi timp se  informeaza permanent cu privire la tendintele pietei .
   Din dorinta de a fi cat mai aproape de nevoile clientilor incercam sa dezvoltam o relatie bazata pe sinceritate, incredere, transparenta, profesionalism din partea ambelor parti, relatie care speram sa continuie pe perioada indelungata .
Italia
Marea Britanie
Germania
Romania
Spania
Italia
Franta
Spania
Romania
Germania

Israel
DOCUMENTE NECESARE PENTRU INTOCMIREA DOSARULUI : <Clic>
FISA PERSONALA : <Clic>